Apply for this job now

Junior Business Analyst

Location
Sint-Gillis, Brussel
Job Type
Permanent
Posted
31 Aug 2022
Als Business Analyst bij Smals ben je de spilfiguur tussen de business (instellingen binnen de sociale zekerheid en gezondheidszorg) en IT. Het exacte takenpakket is afhankelijk van het project en de instelling, maar volgende taken geven je alvast een beeld van wat je kan verwachten:
Je analyseert de behoeften van de business grondig (onder andere d.m.v. workshops), vertaalt deze noden in heldere business requirements en (her)modelleert processen.
Je doet voorstellen om de effectiviteit en de efficiëntie te verbeteren van de interne business-processen in lijn met de prioriteiten van de klant.
Je helpt onze klanten bij de bepaling van de scope van hun strategische doelstellingen om de dienstverlening aan burgers en ondernemingen te optimaliseren. Je hebt daarbij oog voor digitale inclusie.
De Functional Analysts interpreteren jouw business requirements en vertalen die naar een functioneel ontwerp. Tijdens deze fase waak jij erover dat de uitgedachte oplossingen in lijn blijven met de oorspronkelijke businessdoelstellingen.
Je maakt deel uit van onze Business Analyst community BA4Gov en werkt actief mee aan het detecteren van synergieën binnen en tussen de instellingen door regelmatig je kennis en ervaringen te delen met collega business analisten.
We voorzien de nodige omkadering om te leren en te groeien in jouw job. Zo kan je bij je Senior Business Analyst collega s terecht voor feedback en werk je regelmatig met een senior collega in duo aan projecten.

Profiel

Je behaalde een masterdiploma waarin je je analytische vaardigheden aangescherpt hebt en je hebt een aantoonbare affiniteit met IT.

Je bent leergierig en nieuwsgierig. Je bent gemotiveerd om je te verdiepen en te specialiseren in de business-aspecten van de instellingen waar je voor werkt. Je inwerken in nieuwe domeinen vormt een uitdaging die je graag aangaat.

Je combineert sterke analytische vaardigheden met het conceptuele denkvermogen dat je nodig hebt om vernieuwende oplossingen te formuleren.

Je kan gemakkelijk verbanden leggen.

Je hebt goede communicatieve vaardigheden.

Je hebt een voldoende goede kennis van het Frans en het Nederlands om vlot in een tweetalige omgeving te werken.

Ervaring met procesmodellering is een grote troef (bv. BPMN).

Het beheersen van de nodige technieken voor het faciliteren van workshops en focusgroepen is een sterk pluspunt (of je staat ervoor open om hierover bij te leren).

Je wil je graag verder ontwikkelen en kan dan ook rekenen op een goede omkadering van het team om jouw kennis en vaardigheden uit te breiden:
Je leert on-the-job
Je beschikt over een uitgebreid opleidingsaanbod (extern) en ons eigen leerplatform Smals Academy
Je neemt deel aan conferenties rond business analyse
Je krijgt de mogelijkheid om in duo te werken met een senior collega

Je wil graag deel uitmaken van een transversale BA-community en zo je netwerk verder uitbouwen.

Aanbod

Bij Smals bouw je mee aan complexe ICT-services die een rol gaan spelen in de hele samenleving. Zowel in application development als in ICT infrastructure of ondersteunende diensten is opleiding, specialisatie en carrière mogelijk. ICT for Society wordt daarnaast geflankeerd door een nadrukkelijke balans tussen werk en leven, marktconforme lonen, een hospitalisatieverzekering, 2e pensioenpijler, maaltijdcheques en telewerk. Smals betaalt het openbaar vervoer 100% terug en zorgt voor maximaal bereikbare kantoren. Bovendien voert Smals een gelijkekansenbeleid.

Dienstverband: Voltijds, Vaste Jobs

Extralegale voordelen:
Bedrijfscomputer
Ecocheques
Elektronische maaltijdcheques
Fietsvergoeding
Flexibele werkuren
Hospitalisatieverzekering
Openbaar vervoer vergoeding
Opleidingsvergoeding
Opleidingsvergoeding CE
Pensioensparen
Reiskosten vergoeding
Taalopleiding voorzien
Thuiswerkopties
Rooster:
Dagdienst
Flexibel werkrooster
ma-vr
Soorten aanvullende vergoedingen:
13e maand
Vakantiegeld

Maatregelen tegen het coronavirus:
Voor Smals is de gezondheid van haar (toekomstige) medewerkers heel belangrijk. Daarom verloopt onze selectieprocedure maximaal online.
Apply for this job now

Details

  • Job Reference: 698941195-2
  • Date Posted: 31 August 2022
  • Recruiter: Smals
  • Location: Sint-Gillis, Brussel
  • Salary: On Application
  • Sector: Banking & Financial Services
  • Job Type: Permanent