Apply for this job now

HR Adviseur

Location
Utrecht
Salary
€2,957 to €5,343 Per Month
Job Type
Permanent
Posted
31 Aug 2022
De medewerkers van het directoraat-generaal Toeslagen werken met hart en ziel aan de best mogelijke dienstverlening voor burgers. Zodat vitale voorzieningen voor iedereen betaalbaar zijn. Jij weet als HR-adviseur in Utrecht precies wat er op de werkvloer speelt en wijst managers op risico s in de bedrijfsvoering. Tegelijkertijd sta je open voor nieuwe ontwikkelingen.

Dit doe je bij Toeslagen
Binnen het HR-cluster van het directoraat-generaal Toeslagen ondersteun je één of meerdere afdelingshoofden en hun teammanagers op de HR-thema s, zodat zij optimaal hun rol als integraal manager kunnen pakken. Je bent primair op de hoogte van de essentiële ontwikkelingen van de directie, de ontwikkelingen in het eigen werkveld en de strategische HR-thema s van Toeslagen. Daarnaast ben je op hoofdlijnen op de hoogte van de ontwikkelingen bij de overige onderdelen van ons directoraat-generaal, zoals de stafdirecties en de bedrijfsvoering.

Je adviseert gevraagd en ongevraagd managers over relevante trends of onregelmatigheden in de HR-uitvoering en levert een structurele bijdrage aan de werkoverleggen. Periodiek ga je in gesprek met het afdelingshoofd en/of managers over zaken als inzetbaarheid, talentontwikkeling, leren en ontwikkelen, mobiliteit en in-, door- en uitstroom. Met jouw coachende stijl fungeer je als sparringpartner, daag je het management op een prettige en ondersteunende manier uit bij vraagstukken en draag je bij aan de ontwikkeling van het management. Ook ben je het eerste aanspreekpunt voor het afdelingshoofd en managers als het gaat om de inhoud en organisatie van HR-zaken. En proactief signaleer en achterhaal je behoeften bij de directie door het verzamelen en analyseren van ontwikkelingen via ken- en stuurgetallen. Dat doe je in samenwerking met HR-specialisten binnen en buiten Toeslagen.

Een bijzondere baan, omdat...

Je samen met het HR-team wordt uitgedaagd om Toeslagen de komende jaren maximaal te ondersteunen in de sterke ontwikkeling die de organisatie doormaakt, waarbij het vooral gaat om het binnenhalen, boeien, binden én vitaal houden van gekwalificeerde medewerkers.
Je proactief adviseert over de implementatie van HR-producten bij de doorontwikkeling van de organisatie en die implementaties initieert en coördineert.
Je een voorbeeldrol hebt binnen onze organisatie waarbij collega s kunnen rekenen op jouw vakinhoudelijke expertise.
Je de kans krijgt jezelf te (blijven) ontwikkelen met opleidingen en trainingen op het gebied van HR-expertise, veranderkunde of presentatietechnieken.

"Managers in een complexe organisatie als Toeslagen optimaal ondersteunen, dat is je uitdaging. Daarnaast verbeter je HR-processen, werk je projectmatig samen aan thema's als leren en ontwikkelen, en werk je met HR-professionals samen op gebieden als arbeidsrecht, re-integratie en ziekteverzuim." Tanny, HR-adviseur Toeslagen.

Wanneer past deze baan bij je?
Je hebt hbo-werk- en -denkniveau.
Je hebt minimaal drie jaar ervaring als HR-adviseur, bij voorkeur in een grotere organisatie.
Je hebt bij voorkeur ervaring met het ondersteunen van managers in een dynamische, sterk veranderende organisatie

Jouw competenties

organisatiesensitiviteit
netwerken
omgevingsbewustzijn
plannen en organiseren
creativiteit
Apply for this job now

Details

  • Job Reference: 698941175-2
  • Date Posted: 31 August 2022
  • Recruiter: Belastingdienst
  • Location: Utrecht
  • Salary: €2,957 to €5,343 Per Month
  • Sector: HR / Recruitment
  • Job Type: Permanent