Apply for this job now

Schadebeheerder Rechtsbijstand - NN Belgium

Location
Brussel
Job Type
Permanent
Posted
31 Aug 2022
Functie-informatie

NN Non-Life Insurance Services zoekt een dynamische schadebeheerder in de tak Rechtsbijstand voor ons departement Claims. Spreekt het u aan om binnen NN te werken aan het beheren van schadedossiers rechtsbijstand zowel in het kader van onze verzekeringen Auto, Brand en BA Familiale? Dan bent u misschien die klantgerichte mede-werker die we zoeken!

U zal

 • verantwoordelijk zijn voor het schadebeheer in rechtsbijstand in verscheidene rechtsdomei-nen en u handelt volgens de gestelde procedures en werkwijze.
 • zowel externe als interne contacten hebben, met onder andere verzekerden, kantoren, exper-ten, advocaten. Tijdens deze contacten benadert u de verschillende partijen op de meest klantvriendelijke manier waarbij u toch de intern gemaakte afspraken respecteert.
 • zelfstandig en autonoom een eigen portefeuille beheren.
Je profiel

U hebt

- een Master diploma Rechten of gelijkwaardig door ervaring.

- een perfecte geschreven en gesproken kennis van het Nederlands en het Frans. Bovendien hebt u ook een basiskennis van het Engels.

- een basiskennis Word & Excel.

- ervaring in het regelen van schade in het bijzonder in rechtsbijstand is een troef.


U bent

- stressbestendig en communicatievaardig, meer bepaald aan de telefoon.

- proactief en oplossingsgericht in het regelen van schades.

- kritisch en analytisch en u bent efficiënt en kan prioriteiten stellen.

- in uw benadering klantgericht, commercieel en soepel van geest.

- een team player


Aanbod

Wat heeft NN je te bieden?

Care. Clear. Commit. NN biedt je een job aan die werkt voor jou.

NN heeft mensen nodig zoals jij: authentieke en gedreven mensen. Mensen die het beste van zichzelf willen geven voor onze klanten. Mensen met frisse ideeën en de ambitie om initiatief te nemen. En mensen die onze waarden ook tot de hunne rekenen. Maar vooral zijn we op zoek naar mensen met een unieke persoonlijkheid, die het verschil maakt. Wees dus vooral jezelf. Dat stellen we bij NN op prijs!

Hoe?

 • We bieden je een aantrekkelijke verloning, aangevuld met een reeks van aanvullende voorde-len, zoals groeps- en hospitalisatieverzekering, maaltijd- en ecocheques, 20 vakantiedagen en 12 arbeidsduurverminderingsdagen.
 • Jij krijgt de kans om je unieke talenten te ontdekken en verder te ontwikkelen, zodat je kunt blijven bouwen aan je loopbaan. We hebben heel wat voor je klaarliggen: gepersonaliseerde opleidingsprogramma s, workshops, coaching, on-the-job learning, enz.
 • Bij NN weten we hoe belangrijk ontspanning is! Daarom zetten we in op een goede balans tus-sen werk en privé. Thuiswerk, glijdende uren en een fitnessruimte met groepslessen zijn maar enkele van de dingen die het voor jou gemakkelijker zullen maken om de juiste balans te vin-den.
 • En om je creativiteit een duwtje in de rug te geven, hebben we ook gedacht aan een toffe en vernieuwende werkomgeving waar je je thuis voelt. Die bevindt zich in het bruisende Brussel, letterlijk naast het treinstation van Brussel-Zuid.

Spreek deze opportuniteit je aan? Wil je graag bij ons het verschil maken?

Wil je samen met je enthousiaste en professionele collega s het verschil maken?

Dan leren we je graag kennen!

Bedrijfsinfo

NN Insurance Services Belgium maakt deel uit de Nederlandse tak van de internationale NN Groep () en zorgt voor een innovatief productvoorstel en een feilloze schadever-werking voor de particuliere klanten van ING (Non Life verzekeringen).
Apply for this job now

Details

 • Job Reference: 698941903-2
 • Date Posted: 31 August 2022
 • Recruiter: NN Belgium
  NN Belgium
 • Location: Brussel
 • Salary: On Application
 • Sector: Insurance & Superannuation
 • Job Type: Permanent